0729035108 - 0799942683 - 0344140064  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Fenicul Extrin

 
 
Pin It


Fenicul Extrin

Pret: 48 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxele, Livrare gratuita in Romania pentru comenzi peste 300 lei.

Extractele Homeogenezis se deosebesc de alte produse naturiste prin:

- efectul fitoterapeutic obtinut printr-o extractie care pastreaza in solutia hidroglicerica toate elementele si principiile utile;

- continutul de informatii nonlineare care asigura in timp normalizarea parametrilor analizelor medicale si indepartarea durerilor, oboselii si stresului patogen, indiferent de afectiune sau dereglare;

- sustin si determina echilibrarea organismului mai rapid si mai stabil decat alte abordari complementare si/sau alopate. 

Asigura rapid si stabil efectele fitoterapeutice ale fenicului,  la care se adauga efectul terapeutic al informatiilor nonlineare de echilibru organic, fiziologic si emotional. 

Efecte fitoterapeutice:

Contribuie la fluidizarea si expectorarea secretiilor bronsice, la calmarea tusei, la reducerea actiunii nocive a  microorganismelor, avand proprietati antiseptice, antibiotice si antiinflamatoare.

Este adjuvant in stimularea lactatiei. 

Stimuleaza diureza, contribuind la reducerea pietrelor renale, iar la nivelul tractului digestiv actioneaza ca laxativ si antispastic. De asemenea, stimuleaza digestia, reduce colicile sugarilor, favorizeaza eliminarea gazelor intestinale si diminueaza durerile abdominale.

Efectele infoterapeutice contribuie la:

- echilibrarea celulelor, organelor, tesuturilor organismului, inclusiv la nivel de tegumente, mucoase, analizatori si organe de simt: acusticovestibular, optic, olfactiv, gustativ si tactil. 

- echilibrarea anatomica si functionala a aparatelor si sistemelor cardiovascular, digestiv, respirator, renal, urinar, imunitar, limfatic, hematologic, homeostazic, osteoarticular, muscular, endocrin, hormonal, nervos.

- indepartarea durerii si oboselii. 

- indepartarea stresului, surmenajului, tensiunii psihice, la atenuarea senzatiilor negative si perturbante, la modularea optima a proportiei dintre concentrare si relaxare, la echilibrarea starilor conflictuale, a traumelor si socurilor, la realizarea substratului emotional optim pentru un psihic echilibrat, la un somn linistit si odihnitor cu indepartarea insomniilor si trezirilor nedorite, la indepartarea ticurilor, dependentelor si obsesiilor. 

- echilibrarea imediata a situatiilor ocazionale si accidentale de stres si tensiune emotionale.

- echilibrarea disfunctiilor si dereglarilor organice cronice si recidivante ale organismului.

- echilibrarea dereglarilor organice de natura psihosomatica.

- preventie si profilaxie atat la nivel emotional cat si organic.

Produsul “Fenicul extrin” - 100 ml - este un extract 1:30 in solutie hidroglicerica 10/90 (g/g), din fructele de Fenicul (Foeniculi fructus)optimizat cu informatii nonlineare specifice echilibrului anatomic, fiziologic si emotional.  Contine toate informatiile nonlineare din Homeosistemic si Homeoemotional conform Listei de informatii nonlineare.     

PENTRU RECOMANDARI MEDICALE PERSONALIZATE, DATI CLICK AICI.

Mod de administrare:

Uz intern: câte 1/5 - 1 linguriţă (1 -5 ml) de 1-6 ori/ zi.

Uz extern: aplicaţii locale prin atingere sau badijonare.

Pentru ghidul de utilizare, click aici.

A se consuma, de preferinţă, în 60 de zile de la desigilarea flaconului.

Contraindicaţii:

Nu se recomanda folosirea feniculului in afectiuni precum ulcere gastrice si duodenale, enterocolite cronice si acute. 

Siguranta in administrare

Fructele de fenicul pot produce, in doze mari, crize epileptiforme, cu halucinatii si apoi somnolenta, printr-o actiune excitanta asupra SNC.

Nu se administreaza pe o perioada indelungata (cateva saptamani) fara un consult de specialitate.

In relativ putine cazuri au fost semnalate unele reactii alergice cutanate sau localizate la nivelul tractului respirator, ceea ce impune contraindicarea produsului in cazul in care se stie sa pacietul este alergic.

Uleiul volatil pur, administrat pe cale orala, accentueaza inflamatia si este un iritant al musculaturii intestinale. El nu se utilizeaza la sugari si, in general, la copii, deoarece poate determina spasm laringian, dispnee, o stare de excitatie.

In anul 2010 s-a semnalat faptul ca pe piata farmaceutica europeana circula fructe de fenicul dulce cu o concentratie mare de estragol cu genotoxicitate si carcinogenitate mare. Estragolul este un derivat de tip alchil-benzen care ridica probleme de siguranta din cauza efectelor demonstrate la animale de experienta. In aceasta situatie, pentru persoanele care beau pana la 3 ceaiuri de femicul, aportul zilmic de estrogol/kg corp poate ajunge in sfera toxica mai ales daca este vorba de sugari sau copii. Cercetari efectuate in Romania pe probe de fructe de fenicul comercializate prin reteaua farmaceutica de diverse depozite de plante medicinale au aratat ca materialul vegetal a avut un continut in estragol care a variat intre 8,02 si 49,89% din componentele volatile separate prin distilare cu vapori de apa.

Estragolul se gaseste in cantitati mai mari in fructele si uleiul volatil de fenicul amar, motiv pentru care Farmacopeea Europeana l-a exclus.

Păstrare: în flaconul original la temperatura camerei.

Atenţionări: A nu se depăsi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Intotdeauna exista pe langa diagnosticul, semnele, simptomele principale si afectari mai mult sau mai putin manifeste (latente sau active) ale organismului. De aceea, pentru o echilibrare stabila, este necesara utilizarea asociata de mai multe suplimente. 

Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare. Nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Intotdeauna pentru probleme de sanatate este recomandat sa consultati medicul.

PRECIZARE: Produsele Homeogenezis nu sunt un panaceu, dar orice persoana care le foloseste adecvat, poate evalua diferenta dintre acestea si orice alta forma de medicatie, terapie si/sau tratament medicale, complementare, alternative utilizate separat sau concomitent. (pentru detalii click aici)

Nota: Doar in afectiunile acute sau ocazionale tratamentul complementar poate fi suficient pe o durata de cateva zile. Desi produsele Homeogenezis determina de obicei o ameliorare semnificativa inca din primele zile de utilizare, toate tratamentele complementare presupun o durata de cateva luni in afectiuni cronice si de peste un an sau mai mult in afectiunile grave si cu multe complicatii.

Acest produs nu este un medicament si nu inlocuieste medicamentele alopate. 

Continutul acestui site are caracter orientativ si nu inlocuieste consultatia, diagnosticul si tratamentele medicale.

0729035108 - 0799942683 - 0344140064 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 18:00

 


Detalii produs


Categorie: Extracte monocomponente din plante

Producator: Laboratorul Homeogenezis

Laboratorul Homeogenezis al s.c. Imprint Invent Nls s.r.l. are ca obiect principal de activitate cercetarea in domeniul stiintelor naturale si realizarea de produse, servicii si dispozitive terapeutice complementare.