0729035108 - 0799942683 - 0344140064  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Socialin - Pachet economic

 
 
Pin It


Socialin - Pachet economic

Pret: 498 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxele, Livrare gratuita in Romania pentru comenzi peste 300 lei.

Asigura intre 3 si 6 luni de tratament complementar in autism si ADHD si in spectre, tablouri si profile cu aceste tendinte, tulburari bipolare, psihoze, depresii si anxietati grave si severe. Echilibreaza rapid si stabil inima, arterele, venele, capilarele. Chiar daca de multe ori apar ameliorari inca din primele saptamani de utilizare, majoritatea dereglarilor si afectiunilor cronice presupun un tratament Homeogenezis de 6 -12 luni pana cand organismul atinge un echilibru stabil specific sanatatii astfel incat sa se poate renunta la o medicatie sau terapie permanenta si se poate trece la o abordare de preventie si intretinere ocazionala, sezoniera sau periodica. Utilizarea adecvata a produselor Homeogenezis aduce in parametrii normali rezultatele analizelor medicale dupa 6 -12 luni de cele mai multe ori si doar in afectiuni foarte grave este necesar un tratament mai indelungat. Pentru recomandari medicale personalizate dati click aici. 

Pachetul contine 3 flacoane de Socialin 200 ml.

Ingrediente: Extract 1:30 în soluţie hidroglicerică 10/90(g/g) din: iarbă de Busuioc (Ocimum basilicum) 9%; flori de Levănţică (Lavandula angustifolia) 9%; flori de Tei (Tilia spp.) 8%; frunze de Rozmarin (Rosmarinus officinalis) 8%; iarbă de Măghiran (Origanum majorana) 7%; flori de Salcâm (Robinia pseudacacia) 7%; frunze de Pătrunjel (Petroselinum crispum) 6%; frunze de Roiniţă (Melissa officinalis) 6%; rizomi de Obligeană (Acorus calamus) 5%; flori de Soc (Sambucus nigra) 5%; iarba de Sunatoare (Hyperici herba ) 5%; frunze de Salvie (Salviae folium) 4%; iarbă de Tarhon (Artemisia dracunculus) 4%; rădăcină de Telină (Apium graveolens) 4%; iarbă de Păpădie (Taraxacum officinalis) 3%; iarbă de Sovârf (Origanum vulgare) 3%; iarbă de Sulfină (Melilotus officinalis) 3%; frunze şi flori de Păducel (Crataegus monogyna) 2%; iarba de Talpa-gastei (Leonuri herba) 2% - 98,8%; antioxidant: vitamina C 1%, conservant: sorbat de potasiu, cu informaţii nonlineare specifice echilibrului anatomic, fiziologic şi emoţional. Contine toate informatiile nonlineare din Homeosistemic si Homeoemotional conform Listei de informatii nonlineare.


Mod de administrare:

Uz intern: câte 1/5 linguriţă (1 ml) de 3-6 ori/ zi.

Uz extern: aplicaţii locale prin atingere sau badijonare.

Pentru ghidul de utilizare, click aici. 

Contraindicaţii: La modurile de utilizare şi dozele recomandate nu se cunosc efecte adverse, secundare sau contraindicaţii, excepţie pot face  unele  persoane  alergice  la oricare dintre componentele produsului. 

PRECIZARE: Produsele Homeogenezis nu sunt un panaceu, dar orice persoana care le foloseste adecvat, poate evalua diferenta dintre acestea si orice alta forma de medicatie, terapie si/sau tratament medicale, complementare, alternative utilizate separat sau concomitent. (pentru detalii click aici)

Atentie : Intotdeauna exista pe langa diagnosticul, semnele, simptomele principale si afectari mai mult sau mai putin manifeste (latente sau active) ale organismului. De aceea, pentru o echilibrare stabila, este necesara utilizarea asociata de mai multe suplimente.

Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare. Nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Intotdeauna pentru probleme de sanatate este recomandat sa consultati medicul.

Acest produs nu este un medicament si nu inlocuieste medicamentele alopate. 

Continutul acestui site are caracter orientativ si nu inlocuieste consultatia, diagnosticul si tratamentele medicale.

0729035108 - 0799942683 - 0344140064 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 18:00

 


Detalii produs


Categorie: Pachete economice generale

Producator: Laboratorul Homeogenezis

Laboratorul Homeogenezis al s.c. Imprint Invent Nls s.r.l. are ca obiect principal de activitate cercetarea in domeniul stiintelor naturale si realizarea de produse, servicii si dispozitive terapeutice complementare.