0729035108 - 0799942683 - 0344140064  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Orhiprostasem

 
 
Pin It


Orhiprostasem

Pret: 178,38 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxele, Livrare gratuita in Romania pentru comenzi peste 300 lei.

Extractele Homeogenezis se deosebesc de alte produse naturiste prin:

- efectul fitoterapeutic obtinut printr-o extractie care pastreaza in solutia hidroglicerica toate elementele si principiile utile;


- continutul de informatii nonlineare care asigura in timp normalizarea parametrilor analizelor medicale si indepartarea durerilor, oboselii si stresului patogen, indiferent de afectiune sau dereglare;


- sustin si determina echilibrarea organismului mai rapid si mai stabil decat alte abordari complementare si/sau alopate. Orhiprostasem este un extract din 27 de plante medicinale asociate sinergic si optimizate cu informatii nonlineare de echilibru anatomic, fiziologic si emotional care contribuie la echilibrarea aparatului genital masculin prin cumularea efectelor fitoterapeutice si infoterapeutice.

Efecte fitoterapeutice:

- asigura troficitatea celulelor si tesuturilor seminale;

- favorizeaza spermatogeneza;

- asigura protectie antiinflamatorie, antiinfectioasa si antimicotica;

- echilibreaza coordonarea endocrina si vegetativa specifica;

- optimizeaza fluxul sanguin la nivel genital masculin;

- normalizeaza dimensiunile si functiile prostatei;

- protejeaza prostata si caile seminale de posibile iritatii generate de fluctuatia pH-ului urinar;

- reduce si dizolva formatiunile tumorale benigne si maligne;

- protejeaza si sustine mucoasa genitala.

Ajuta la sustinere si redresare pentru: prostata, caile seminale, testicul, epididimul, spermatozoizi, corpi cavernosi, etc.; indiferent de disfunctie, dereglare sau afectiune. 

Efectele infoterapeutice contribuie la:

- echilibrarea celulelor, organelor, tesuturilor organismului, inclusiv la nivel de tegumente, mucoase, analizatori si organe de simt: acusticovestibular, optic, olfactiv, gustativ si tactil. 

- echilibrarea anatomica si functionala a aparatelor si sistemelor cardiovascular, digestiv, respirator, renal, urinar, imunitar, limfatic, hematologic, homeostazic, osteoarticular, muscular, endocrin, hormonal, nervos.

- indepartarea durerii si oboselii. 

- indepartarea stresului, surmenajului, tensiunii psihice, la atenuarea senzatiilor negative si perturbante, la modularea optima a proportiei dintre concentrare si relaxare, la echilibrarea starilor conflictuale, a traumelor si socurilor, la realizarea substratului emotional optim pentru un psihic echilibrat, la un somn linistit si odihnitor cu indepartarea insomniilor si trezirilor nedorite, la indepartarea ticurilor, dependentelor si obsesiilor. 

- echilibrarea imediata a situatiilor ocazionale si accidentale de stres si tensiune emotionale.

- echilibrarea disfunctiilor si dereglarilor organice cronice si recidivante ale organismului.

- echilibrarea dereglarilor organice de natura psihosomatica.

- preventie si profilaxie atat la nivel emotional cat si organic.

Flacon de 200ml - asigura tratamentul complementar de fond pentru aproximativ 50-60 de zile.(vezi mai jos recomandarile de utilizare)

Click aici pentru Orhiprostasem - Pachet economic

Ingrediente: Extract 1:30 în soluţie hidroglicerică 10/90 (g/g) din: rădăcină de Ţelină (Apium graveolens) 9%, rădăcină de Hrean (Armoracia rusticana ) 9%, iarbă de Năpraznic (Geranium robertianum) 8%, bulbi de Ceapă (Allium cepa ) 7%, bulbi de Usturoi (Allium sativum) 6%, fructe de Chimen (Carum carvi) 5%, iarbă de Cicoare (Cichorium intybus) 5%, frunze de Urzică (Urtica dioica) 5%, iarbă de Urzică-moartă (Lamium album) 5%, rădăcină de Brusture (Arctium lappa) 4%, rizomi de Obligeană (Acorus calamus) 4%, fructe de Cătină (Hippophae rhamnoides) 3%, fructe de Coriandru (Coriandrum sativum) 3%, fructe de Măceş (Rosa canina) 3%, frunze de Pătrunjel (Petroselinum crispum) 3%, mătase de Porumb (Zea mays) 3%, seminţe de Schinduf (Trigonella foenum-graecum) 3%, rădăcină de Morcov (Daucus carota) 2%, iarbă de Păpădie (Taraxacum officinalis) 2%, frunze de Roiniţă (Melissa officinalis) 2%, flori de Salcâm (Robinia pseudacacia) 2%, iarbă de Sânziene (Galium verum) 2%, Gălbenele (Calendula officinalis) 1%, flori de Levănţică (Lavandula angustifolia) 1%, iarbă de Măghiran (Origanum majorana) 1%, frunze de Mesteacăn (Betula verrucosa) 1%, flori de Musetel 1%, antioxidant (vitamina C 1%), conservant (sorbat de potasiu) cu informaţii nonlineare specifice echilibrului anatomic, fiziologic şi emoţional. Contine toate informatiile nonlineare din Homeosistemic si Homeoemotional conform Listei de informatii nonlineare.   

PENTRU RECOMANDARI MEDICALE PERSONALIZATE, DATI CLICK AICI.

Mod de utilizare:

Uz intern: câte 1/5 (1 ml) de 3-6 ori/ zi.

Uz extern: aplicaţii locale prin atingere sau badijonare.

Pentru ghidul de utilizare, click aici. 

Efectele tratamentului complementar Homeogenezis pot sa fie diferite in functie de contextul personal, stilul de viata, conduita, prezenta altor probleme de sanatate, alte tratamente si terapii urmate, etc.. Pentru recomandari medicale personalizate dati click aici. 

PRECIZAREProdusele Homeogenezis nu sunt un panaceu, dar pot fi o solutie pentru problemele considerate cronice sau incurabile. (pentru detalii click aici)

Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare si pot fi asociate cu orice tratament, terapie sau medicatie. Nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Intotdeauna pentru probleme de sanatate este recomandat sa consultati medicul.

Recomandarile si sfaturile de pe acest site sunt orientative si nu inlocuiesc diagnosticul medical si consultatia medicala.

Acest produs nu este un medicament si nu inlocuieste medicamentele alopate. 

 

0729035108 - 0799942683 - 0344140064 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 18:00

 


Detalii produs


Categorie: Extracte asociate din plante

Producator: Laboratorul Homeogenezis

Laboratorul Homeogenezis al s.c. Imprint Invent Nls s.r.l. are ca obiect principal de activitate cercetarea in domeniul stiintelor naturale si realizarea de produse, servicii si dispozitive terapeutice complementare.