0729035108 - 0799942683 - 0344140064  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Socialin

 
 
Pin It


Socialin

Pret vechi: 198 RON Reducere 18%

Pret nou: 162,36 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxele, Livrare gratuita in Romania pentru comenzi peste 300 lei.

Socialin este un extract din plante asociate sinergic si optimizate cu informatii nonlineare de echilibru anatomic, fiziologic si emotional care contribuie la echilibrarea integrarii in colectivitate. 


Este destinat tratamentului complementar in anxietate, depresie, neurastenie, psihostenie, autism, ADHD si in spectre, tablouri si profile cu aceste tendinte, tulburari bipolare, psihoze, nevroze,  deoarece contribuie la echilibrarea dinamica si adaptativa a reactiilor, atitudinii si comportamentului de comunicare si relationare fata de colectivitate si mediu, temperand excesele si evitand inhibitiile de natura psihoemotionala. Uneori apar ameliorari stabile dupa primele 5-6 saptamani de utilizare sau mai repede, dar de obicei dupa 90-120 de zile de la inceputul tratamentului. In cazurile grave ameliorarile stabile pot aparea dupa 6-7 luni. Pentru obtinerea unui echilibru stabil al organismului poate fi necesar un tratament complementar cu Socialin de 3 pana la 8 ani. In primele 7-12 luni de tratament este indicat sa se administreze cate 1 ml de 5-6 ori pe zi pana cand apar ameliorari stabile pentru cel putin 90 de zile consecutiv, dupa care se poate reduce treptat la 3-4 administrari pe zi. Tratamentul complementar cu Socialin se poate intrerupe daca timp de 180-270 de zile consecutive nu au mai aparut manifestari, semne si simptome caracteristice afectiunii. Pentru preventie si intretinere se recomanda cure de Socialin de cate 45-60 de zile la un interval de 6 pana la 9 luni. Efectele tratamentului complementar Homeogenezis pot sa fie diferite in functie de contextul personal, stilul de viata, conduita, prezenta altor probleme de sanatate, alte tratamente si terapii urmate, etc. Socialin poate fi utilizat in asociere cu orice tratament, terapie sau medicatie. In functie de tabloul si situatia individuala poate fi utila asocierea si cu alte suplimente Homeogenezis.  Pentru recomandari medicale personalizate de tratament complementar dati click aici. 

ATENTIONARE: Utilizarea zilnica a produselor Homeogenezis aduce in limite normale parametrii analizelor medicale de obicei dupa 6 pana la 12 luni si de aceea este recomandat la intervale de 3 pana la 6  luni efectuarea periodica a acestora si consultarea unui medic specialist pentru ajustarea medicatiei, chiar daca aceasta este pentru alte afectiuni.


Ingrediente: Extract 1:30 în soluţie hidroglicerică 10/90(g/g) din: iarbă de Busuioc (Ocimum basilicum) 9%; flori de Levănţică (Lavandula angustifolia) 9%; flori de Tei (Tilia spp.) 8%; frunze de Rozmarin (Rosmarinus officinalis) 8%; iarbă de Măghiran (Origanum majorana) 7%; flori de Salcâm (Robinia pseudacacia) 7%; frunze de Pătrunjel (Petroselinum crispum) 6%; frunze de Roiniţă (Melissa officinalis) 6%; rizomi de Obligeană (Acorus calamus) 5%; flori de Soc (Sambucus nigra) 5%; iarba de Sunatoare (Hyperici herba ) 5%; frunze de Salvie (Salviae folium) 4%; iarbă de Tarhon (Artemisia dracunculus) 4%; rădăcină de Telină (Apium graveolens) 4%; iarbă de Păpădie (Taraxacum officinalis) 3%; iarbă de Sovârf (Origanum vulgare) 3%; iarbă de Sulfină (Melilotus officinalis) 3%; frunze şi flori de Păducel (Crataegus monogyna) 2%; iarba de Talpa-gastei (Leonuri herba) 2% - 98,8%; antioxidant: vitamina C 1%, conservant: sorbat de potasiu, cu informaţii nonlineare specifice echilibrului anatomic, fiziologic şi emoţional. Contine toate informatiile nonlineare din Homeosistemic si Homeoemotional conform Listei de informatii nonlineare.


Mod de utilizare:

Uz intern: câte 1/5 (1 ml) de 3-6 ori/ zi.

Uz extern: aplicaţii locale prin atingere sau badijonare.

Pentru ghidul de utilizare, click aici. 

Efectele tratamentului complementar Homeogenezis pot sa fie diferite in functie de contextul personal, stilul de viata, conduita, prezenta altor probleme de sanatate, alte tratamente si terapii urmate, etc.. Pentru recomandari medicale personalizate dati click aici. 

PRECIZAREProdusele Homeogenezis nu sunt un panaceu, dar pot fi o solutie pentru problemele considerate cronice sau incurabile. (pentru detalii click aici)

Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare si pot fi asociate cu orice tratament, terapie sau medicatie. Nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Intotdeauna pentru probleme de sanatate este recomandat sa consultati medicul.

Recomandarile si sfaturile de pe acest site sunt orientative si nu inlocuiesc diagnosticul medical si consultatia medicala.

Acest produs nu este un medicament si nu inlocuieste medicamentele alopate. 

0729035108 - 0799942683 - 0344140064 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 18:00

 


Detalii produs


Categorie: Extracte asociate din plante

Producator: Laboratorul Homeogenezis

Laboratorul Homeogenezis al s.c. Imprint Invent Nls s.r.l. are ca obiect principal de activitate cercetarea in domeniul stiintelor naturale si realizarea de produse, servicii si dispozitive terapeutice complementare.