0729035108 - 0799942683 - 0344140064  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Informatii utile

In afectiunile cronice, de cele mai multe ori efectele apar din primele zile, dar in cazuri mai grave sau mai vechi acestea pot aparea si dupa 3 pana la 7 saptamani de la inceputul utilizarii.

Analizele medicale, in cazurile usoare revin la normal in cel mult 3 luni, cand problemele sunt mai mari acestea revin la normal in 6-7 luni, si in cazurile grave, neglijate dupa 9-12 luni de tratament complementar Homeogenezis.

In afectiunile acute si ocazionale tratamentul complementar Homeogenezis scurteaza semnificativ durata acestora.

IMPORTANT: Suplimentele alimentare Homeogenezis se pot asocia cu orice medicatie, terapie sau tratament inclusiv alopat,  ele contribuie intotdeauna la echilibrarea organismului si mai mult decat atat diminueaza si de cele mai multe ori inlatura efectele adverse ale altor medicatii folosite in paralel.

Produsele Homeogenezis reprezinta o evolutie decisiva in practica terapeutica si ofera posibilitatea rezolvarii pe scara larga a patologiei declarate cronice si incurabile de catre medicina alopata. Ele imbina dupa criterii homeogenezice fitoterapia cu tehnologia medicala avansata si propune o abordare care poate fi numita FITOTERAPIE INFORMATIZATA ADAPTATIVA.   

Din studiile si monitorizarile efectuate se contureaza urmatoarele:
- La persoanele care au utilizat adecvat, cel putin un an produse Homeogenezis, analizele medicale s-au incadrat in parametrii declarati normali de medicina alopata.
- Copiii cu frecvente probleme respiratorii, digestive si imunitar-alergice, la care s-au utilizat complementar asocierile Homeogenezis adecvate, minim sase luni, s-au echilibrat stabil.  
- Produsele Homeogenezis sustin, potenteaza si completeaza practica medicala si pot fi asociate cu orice medicatie sau terapie alopata sau complementara.
- Suplimentele alimentare Homeogenezis reduc si scurteaza necesarul si perioada de tratament alopat al afectiunilor acute si ocazionale.
- Utilizarea acestora ca tratament medical complementar alopatiei in bolile cronice pentru o perioada de unu pana la trei ani poate duce la o recuperare a echilibrului organismului pana la situatia in care acesta nu mai are nevoie de medicatie sau tratament.
- Produsele Homeogenezis contribuie la diminuarea si evitarea efectelor secundare si adverse ale medicatiei alopate.
- Intervin direct in mecanismele durerii, principala actiune este la nivelul sursei acesteia si anume la nivelul disfunctiilor si dereglarilor celulare, organice si tisulare care au generat durerea, pe care le echilibreaza, realizand astfel rezolvarea pe termen lung. Acest efect poate contribui, inca din primele zile, la renuntarea treptata la antialgice si antiinflamatoare cu efecte adverse si secundare.
- Optimizeaza si echilibreaza activitatea si organizarea celulara si organica, astfel oboseala cronica si surmenajul dispar, de cele mai multe ori, din primele saptamani de administrare.
- Contribuie la realizarea unui substrat emotional - afectiv care sa echilibreaze perturbarile si tulburarile de conduita si personalitate si consecintele psihosomatice ale acestora.
- In cazurile foarte grave, depasite terapeutic, diminueaza semnificativ suferinta si temporizeaza evolutia.

Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare care contribuie la echilibrarea organismului uman prin aport fitoterapeutic si infoterapeutic. Extractele sunt realizate printr-o tehnologie de selectare a principiilor active sinergice care pot fi utilizate de organism fara efort metabolic si prin intermediul dispozitivelor medicale de biorezonanta nonlineara sunt optimizate cu informatii etalon anatomice, fiziologice si emotionale.

Toate produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare notificate si avizate IBA, conform legislatiei in vigoare. Nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu inlocuiesc consultatia, medicatia si tratamentele medicale, ele sunt complementare acestora.