0729035108 - 0799942683 - 0344140064  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Informatii utile


De cele mai multe ori efectele apar din primele zile, dar in cazuri mai grave sau mai vechi acestea pot aparea si dupa 3 pana la 7 saptamani de la inceputul utilizarii.

Analizele medicale, in cazurile usoare revin la normal in cel mult 3 luni, cand problemele sunt mai mari acestea revin la normal in 6-7 luni, si in cazurile grave, neglijate dupa 9-12 luni de tratament complementar Homeogenezis.

IMPORTANT: Suplimentele alimentare Homeogenezis se pot asocia cu orice medicatie, terapie sau tratament inclusiv alopat,  ele contribuie intotdeauna la echilibrarea organismului si mai mult decat atat diminueaza si de cele mai multe ori inlatura efectele adverse ale altor medicatii folosite in paralel.

Produsele Homeogenezis reprezinta o evolutie decisiva in practica terapeutica si ofera posibilitatea rezolvarii pe scara larga a patologiei declarate cronice si incurabile de catre medicina alopata. Ele imbina fitoterapia cu tehnologia medicala avansata (acustica, cuantica, laseri reci, biofeedback, biorezonanta, bioinformatia, bioenergia, etc.) si alte terapii complementare consacrate (presopunctura, chiropractica, homeopatia, terapia florala, gemoterapia, etc.). Organizate pe criteriile medicinii alopate, ele dezvolta cel putin trei directii noi in tratamentul problemelor de sanatate: accesul facil la tratamentele de tip informational, utilizarea eficienta a principiilor active din plantele medicinale si abordarea directa a dezechilibrelor emotionale.  

Din studiile si monitorizarile efectuate se contureaza urmatoarele:
- La persoanele care au utilizat adecvat, cel putin un an produse Homeogenezis, analizele medicale s-au incadrat in parametrii declarati normali de medicina alopata.
- Copiii cu frecvente probleme respiratorii, digestive si imunitar-alergice, la care s-au utilizat complementar asocierile Homeogenezis adecvate, minim sase luni, s-au echilibrat stabil.  
- Produsele Homeogenezis sustin, potenteaza si completeaza practica medicala si pot fi asociate cu orice medicatie sau terapie alopata sau complementara.
- Suplimentele alimentare Homeogenezis reduc si scurteaza necesarul si perioada de tratament alopat al afectiunilor acute si ocazionale.
- Utilizarea acestora ca tratament medical complementar alopatiei in bolile cronice pentru o perioada de unu pana la trei ani poate duce la o recuperare a echilibrului organismului pana la situatia in care acesta nu mai are nevoie de medicatie sau tratament.
- Produsele Homeogenezis contribuie la diminuarea si evitarea efectelor secundare si adverse ale medicatiei alopate.
- Intervin direct in mecanismele durerii, principala actiune este la nivelul sursei acesteia si anume la nivelul disfunctiilor si dereglarilor celulare, organice si tisulare care au generat durerea, pe care le echilibreaza, realizand astfel rezolvarea pe termen lung. Acest efect poate contribui, inca din primele zile, la renuntarea treptata la antialgice si antiinflamatoare cu efecte adverse si secundare.
- Optimizeaza si echilibreaza activitatea si organizarea celulara si organica, astfel oboseala cronica si surmenajul dispar, de cele mai multe ori, din primele saptamani de administrare.
- Contribuie la realizarea unui substrat emotional - afectiv care sa echilibreaze perturbarile si tulburarile de conduita si personalitate si consecintele psihosomatice ale acestora.
- In cazurile foarte grave, depasite terapeutic, diminueaza semnificativ suferinta si temporizeaza evolutia.

Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare care contribuie la echilibrarea organismului uman prin aport fitoterapeutic si infoterapeutic. Extractele de plante Homeogenezis sunt realizate printr-o metoda proprie de extractie in mediu natural controlat. Aceasta selecteaza principiile si complexele active cu intregul lor potential de actiune fitoterapeutica, asigura sinergia si complianta optima cu necesitatiile de echilibrare ale organismului uman. Informatiile homeogene ( homeogen = similar specificului organismului uman si a componentelor sale ) si homeogenezice ( similar specificului vietii si evolutiei umane ) sunt identificate, realizate si imprintate pe un mediu suport de transfer prin intermediul unei biotehnologii de tip acusticogravitational care depaseste handicapul nonlinearitatii secventiale prin care opereaza dispozitivele si tehnologiile electromagnetice si cuantice. Datorita caracterului nonlinear continuu atat ca frecventa, cat si ca amplitudine, ele pot fi stocate pe mediul suport de transfer in numar nelimitat. Informatiile homeogenezis se deosebesc de informatiile de tip homeopatic, floral, litocristalin, gemoterapic, etc., ele sunt informatii specifice organismului  si vietii umane sau informatii prelucrate sa respecte acest specific. Ca mediu de suport si de transfer al informatiilor homeogene si homeogenezice au fost alese glicerina si uleiul din samburi de struguri pentru ca nu au efecte adverse sau contraindicatii si permit pastrarea intacta a acestora peste sapte ani.

Informatiile homeogenezis pot fi impartite in urmatoarele categorii: elementare, invertoare si adjuvante.

Informatiile elementare sunt informatiile specifice elementelor constitutive ale organismului, atat organocelulare, emotional-afective, cat si de centre, puncte si meridiane vitale si de metamerie spinala. Ele contribuie la intretinerea si echilibrarea celulelor, tesuturilor, organelor, aparatelor, sistemelor, emotiilor, sentimentelor si a componentelor acestora.

Informatiile invertoare sunt informatiile inversare a proceselor si fenomenelor de patologie (boli, afectiuni, sindroame) si infectie (microbi, virusi, paraziti, fungi). Ele contribuie la dizolvarea, indepartarea, prevenirea sau ocolirea bolilor sau a riscurilor de imbolnavire.

Informatiile adjuvante sunt informatiile specifice de tratament si terapie: medicamente, suplimente alimentare, produse homeopate, produse naturiste, esente florale, minerale, oligoelemente, vitamine, litocristale, etc. Informatiile adjuvante pot contribui la refacerea echilibrului organismului doar temporar si contextual si de aceea este indicat sa fie utilizate doar personalizat si sub monitorizare.  

Toate produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare notificate si avizate IBA, conform legislatiei in vigoare. Nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu inlocuiesc consultatia, medicatia si tratamentele medicale, ele sunt complementare acestora.

Homeogeneza = geneza similara, asemanatoare, in acelasi fel si/sau mod, dupa acelasi model si/sau tipar, dupa chip si asemanare, etc.

Homeogenezica = identificarea si valorificarea principiilor, legilor, regulilor si normelor homeogenezei