0729035108 - 0799942683 - 0344140064  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Ghid de utilizare

     Suplimentele alimentare Homeogenezis se administreaza oral cu lingurita de 1 pana la 6 ori pe zi, intre 1/5 si 1 lingurita de fiecare data, in functie de nivelul dezechilbrelor si afectiunilor avute in vedere.(1/5 lingurita =1ml, 1/4 lingurita = 1,25 ml, 1/3 lingurita = 1.7 ml, 1/2 lingurita = 2,5 ml, 1 lingurita = 5 ml, pentru o precizie mai mare se poate folosi o seringa). Administrarea se poate face inainte, dupa sau in timpul mesei si nu este necesara urmarea unor diete speciale sau evitarea unor alimente si se poate face si prin dizolvare in apa sau lichid alimentar. Daca se folosesc mai multe produse Homeogenezis, acestea se inghit separat, una dupa alta (nu este necesara pauza intre ele mai mare de 5-10 secunde) sau pentru o administrare comoda se poate pune doza zilnica din fiecare produs intr-o sticla de 500 ml cu apa plata si se bea acest amestec in 4-5 portii de cate aproximativ 100- 125 ml de dimineata pana seara. A nu se bea direct din flacon si nu atingeti cu gura, buzele, limba flaconul pentru evitarea unei posibile contaminari cu flora proprie a utilizatorului. In cazul utilizarii partiale a produsului el poate fi pastrat dupa desigilare la rece si ferit de lumina, pastrandu-si astfel valabilitatea pana la data expirarii inscrisa pe eticheta. 

Administrari uzuale:
a. - daca se foloseste un singur produs Homeogenezis se administreaza oral 1/3-1/2 lingurita de 3-5 ori pe zi.
b.- daca se folosesc mai multe produse Homeogenezis se administreaza oral 1/5-1/4 lingurita de 3-5 ori pe zi.
In situatii grave, complicate sau in timpul unor acutizari se creste doza si numarul de administrari pe zi.

     Utilizarea externa se face doar in paralel cu administrarea orala, in cazul afectiunilor tegumentelor, mucoaselor, unghilor, parului, tumefierilor, contuziilor, varicelor, inflamatiilor si durerilor prin atingerea sau badijonarea zonelor de interes.

     Aplicatiile externe se fac in tratamentele de fond de 2 - 3 ori pe zi, doar in cazuri grave se aplica de 5 - 6 ori pe zi. Este suficienta intinderea fara masaj sau presiune, in strat foarte subtire ( de exemplu pentru o suprafata de 600 - 900 cm2 ajunge 1/5 de lingurita sau 1 ml de produs). In cazul utilizarii prin aplicatii externe flaconul  se epuizeaza mai repede corespunzator cantitatii folosite suplimentar fata de administrarea orala.

Aplicatiile externe nu se fac pe leziuni deschise, produsul se aplica doar in jurul acestora.

     Produsele Homeogenezis nu se pun in ochi, in afectiunile oculare se pot aplica prin atingere in jurul acestora si pe pleoape. In afectiunile nazale se ating narile interior cat si nasul extern. Nu se pun in ureche, se atinge pavilionul si zona din spatele urechii.

     La copii se administreaza oral, la fel ca la adulti, cu exceptia sugarilor la care nu s-a diversificat alimentatia, la acestia in loc de administrare orala se ating regiunea sternala si palmele cu cate 0,5 ml (1/10 lingurita) de 3-6 ori pe zi, pe rand din fiecare produs utilizat (la fel se procedeaza si la adultii care nu se pot alimenta oral).

     Toate produsele Homeogenezis contin principii active pentru atenuarea durerilor, de aceea, la nevoie, se pot atinge cu ele zonele de interes la un interval de 15-30 minute pana la diminuarea semnificativa sau disparitia acestora.

    Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare. Nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu inlocuiesc consultatia, medicatia si tratamentele medicale, ele sunt complementare acestora. Intotdeauna pentru probleme de sanatate este recomandat sa consultati medicul.

Produsele sunt realizate in laboratorul Homeogenezis al SC Imprint Invent NLS SRL, str. dr. Gheorghe Petrescu, nr. 10, Ploiesti, Prahova, Romania, tel. 0344140 064, 0729035108, email: homeogenezis@gmail.com, site:www.homeogenezis.com.