0729035108 - 0799942683 - 0344140064  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Ghid de utilizare

     Suplimentele alimentare Homeogenezis care contin extracte de plante informatizate se administreaza oral cu lingurita de 1 pana la 6 ori pe zi, intre 1/5 si 1 lingurita de fiecare data, in functie de nivelul dezechilbrelor si afectiunilor avute in vedere.(1/5 lingurita =1ml, 1/4 lingurita = 1,25 ml, 1/3 lingurita = 1.7 ml, 1/2 lingurita = 2,5 ml, 1 lingurita = 5 ml, pentru o precizie mai mare se poate folosi o seringa). Administrarea se poate face inainte, dupa sau in timpul mesei si nu este necesara urmarea unor diete speciale sau evitarea unor alimente si se poate face si prin dizolvare in apa sau lichid alimentar. Daca se folosesc mai multe produse Homeogenezis, acestea se inghit separat, una dupa alta (nu este necesara pauza intre ele mai mare de 5-10 secunde) sau pentru o administrare comoda se poate pune doza zilnica din fiecare produs intr-o sticla de 500 ml cu apa plata si se bea acest amestec in 4-5 portii de cate aproximativ 100- 125 ml de dimineata pana seara. A nu se bea direct din flacon si nu atingeti cu gura, buzele, limba flaconul pentru evitarea unei posibile contaminari cu flora proprie a utilizatorului. In cazul utilizarii partiale a produsului el poate fi pastrat dupa desigilare la rece si ferit de lumina, pastrandu-si astfel valabilitatea pana la data expirarii inscrisa pe eticheta. 

Administrari uzuale:
a. - daca se foloseste un singur produs Homeogenezis se administreaza oral 1/3-1/2 lingurita de 3-4 ori pe zi.
b.- daca se folosesc mai multe produse Homeogenezis se administreaza oral 1/5-1/4 lingurita de 3-4 ori pe zi.
In situatii grave, complicate sau in timpul unor acutizari se creste doza pana la 1 lingurita si numarul de administrari pana la 6 pe zi.

     Utilizarea externa se face doar in paralel cu administrarea orala, in cazul afectiunilor tegumentelor, mucoaselor, unghilor, parului, tumefierilor, contuziilor, varicelor, inflamatiilor si durerilor prin atingerea sau badijonarea zonelor de interes.

     Aplicatiile externe se fac in tratamentele de fond de 2 - 3 ori pe zi, doar in cazuri grave se aplica de 5 - 6 ori pe zi. Este suficienta intinderea fara masaj sau presiune, in strat foarte subtire ( de exemplu pentru o suprafata de 600 - 900 cm2 ajunge 1/5 de lingurita sau 1 ml de produs). In cazul utilizarii prin aplicatii externe flaconul  se epuizeaza mai repede corespunzator cantitatii folosite suplimentar fata de administrarea orala.

Aplicatiile externe nu se fac pe leziuni deschise, produsul se aplica doar in jurul acestora.

     Produsele Homeogenezis nu se pun in ochi, in afectiunile oculare se pot aplica prin atingere in jurul acestora si pe pleoape. In afectiunile nazale se ating narile interior cat si nasul extern. Nu se pun in ureche, se atinge pavilionul si zona din spatele urechii.

     La copii se administreaza oral, la fel ca la adulti, cu exceptia sugarilor la care nu s-a diversificat alimentatia, la acestia in loc de administrare orala se ating regiunea sternala si palmele cu cate 0,5 ml (1/10 lingurita) de 3-6 ori pe zi, pe rand din fiecare produs utilizat (la fel se procedeaza si la adultii care nu se pot alimenta oral).

     Toate produsele Homeogenezis contin principii active pentru atenuarea durerilor, de aceea, la nevoie, se pot atinge cu ele zonele de interes la un interval de 15-30 minute pana la diminuarea semnificativa sau disparitia acestora.

     Suplimentele alimentare Homeogenezis care contin ulei din samburi de struguri informatizat sunt fara contraindicatii, efecte adverse si/sau secundare. Se administreaza la fel pentru orice afectiune, varsta si/sau sex. Se pot asocia complementar cu orice fel de medicatii, cure, diete, tratamente si terapii.

     Se pot utiliza direct din flaconul de 10 ml original care este prevazut cu picurator sau cu ajutorul flacoanelor accesorii pentru administrare comoda.

     In cazul in care se alege utilizarea din flaconul original prin picurare, se pun cu rabdare si atentie 2 picaturi si a 3-a se ia de pe marginea picuratorului cu varful linguritei. Astfel se evita prelingerea continutului care se pierde si murdareste exteriorul flaconului. 

     Pentru utilizarea flaconului cu pulverizator calibrat se procedeaza astfel: se toarna continutul flaconului original in flaconul cu pulverizator si se completeaza pana la baza gatului sticlei cu 20 ml de apa plata microbiologic pura (apa plata imbuteliata sau filtrata cu dispozitive certificate). Se agita inainte de utilizare. O pulverizare este echivalentul unei picaturi din flaconul original. Nu se combina suplimentele Homeogenezis intr-un singur flacon cu pulverizator calibrat. Dupa preparare pentru identificare, scrieti numele produsului pe eticheta flaconului. Flaconul cu pulverizator calibrat este un accesoriu de unica folosinta si nu se reutilizeaza dupa epuizarea continutului.

     Un flacon original contine minim 210 picaturi, amestecul din flaconul cu pulverizator contine minim 225 pulverizari, impartind la numarul de picaturi/pulverizari administrate intr-o zi puteti estima in cat timp se consuma, sa calculati costurile periodice si sa apreciati din timp momentul in care sa comandati un nou set.

     Suplimentele si preparatele Homeogenezis se pot pastra la temperatura camerei ferite de soare si caldura excesiva. Nu se folosesc dupa data de expirare. Dupa deschidere este recomandat sa se utilizeze in cel mult 30 de zile. 

     Administrare principala: Suplimentele Homeogenezis se administreaza ORAL de 3 pana la 9 ori pe zi cate 3 picaturi daca se utilizeaza flaconul original de 10 ml cu picurator sau cate 3 pulverizari daca se utilizeaza flaconul de 30 ml cu pulverizator calibrat.  Administrarea se poate face inainte, dupa sau in timpul mesei si nu este necesara urmarea unor diete speciale sau evitarea unor alimente si se poate face si prin picurare sau pulverizare in orice aliment sau lichid alimentar care se poate inghiti o data. Daca se folosesc mai multe produse Homeogenezis, acestea se inghit separat, una dupa alta (nu este necesara pauza intre ele mai mare de 5-10 secunde), nu se amesteca intr-o singura doza.

     La persoanele care nu se pot alimenta oral si la copiii la care nu s-a diversificat alimentatia se administreaza de 3 pana la 9 ori pe zi cate 5 picaturi/pulverizari dupa cum urmeaza: o picatura/pulverizare se intinde fara masare sau presiune, in strat foarte subtire pe stern si la fel se procedeaza cu cate o picatura/pulverizare pe fiecare palma si pe fiecare talpa. Atentie, nu aplicati produsul rece, incalziti in prealabil flaconul in maini. Daca se folosesc mai multe suplimente Homeogenezis, acestea se aplica una dupa alta la un interval de 10-15 secunde, nu se aplica simultan.

     Se administreaza de 3-4 ori pe zi in tratamentele complementare de fond in care nu exista riscuri de agravare, de complicatii, de 5-6 ori pe zi in cazuri cu dureri cronice si/sau cu risc de agravare si de aparitia de complicatii, de 7-9 ori pe zi doar in situatii grave, accidentale si in zilele cu acutizari si dureri intense, de 1-2 ori pe zi pentru preventie si intretinere. 

Utilizari suplimentare asociate administrarii orale principale:  

     In situatii ocazionale, accidentale si/sau acute de genul: durere si/sau inflamatii, tumefieri, contuzii, flictene, arsuri, iritatii, prurit, parestezii se atinge zona de interes cu 1 -2 pulverizari/picaturi de Homeosistemic la un interval de 30-90 min., pana cand senzatiile, semnele si/sau simptomele scad semnificativ sau dispar. O picatura/pulverizare este suficienta pentru intinderea pe o suprafata echivalenta cu un cerc cu diametrul de 15-20 cm. Se intinde cu mana sau o discheta de bumbac fara presiune sau masare. In cazul leziunilor deschise se atinge tegumentul doar in jurul acestora pana la marginea lor si in cazul prezentei unui pansament se pun 1-2 picaturi/pulverizari pe partea externa a acestuia. 

     In afectiunile nazale si sinusale, in paralel cu administrarea orala sau in cele 5 zone, se utilizeaza flaconul cu pipeta calibrata care este destinat doar pentru administrarea de picaturi in nas. Se foloseste astfel: Se pun in el cate 3 picaturi sau pulverizari din Homeorespirator sau din Homeosistemic, dupa care se pun aproximativ 10 ml de ser fiziologic steril. Se agita inainte de fiecare utilizare. La o administrare se pun 1-2 picaturi in fiecare nara. In tratamentele de fond se administreaza de 3 pana la 9 ori pe zi. In manifestari acute se administreaza o data la 5-15 min pana la ameliorarea si/sau disparitia simptomelor. Flaconul cu pipeta calibrata este un accesoriu de unica folosinta si nu se reutilizeaza dupa epuizarea continutului. Preparatul din flaconul cu picurator se foloseste maxim 21 de zile, dupa care se arunca si la nevoie se prepara unul nou.

     In tratamentul complementar zilnic al problemelor tegumentelor, al durerilor, inflamatiilor, atrofiilor, paresteziilor, paraliziilor, probleme circulatorii venoase, arteriale, limfatice, capilare, dureri si probleme articulare si musculare, proiectii dureroase ale organelor interne (in paralel cu administrarea orala sau in cele 5 zone)  se ating in strat foarte subtire, fara masare sau presiune, zonele de interes de minim 2 - 3 ori pe zi cu Homeosistemic.( O pulverizare/picatura este suficienta pentru o suprafata echivalenta cu un cerc cu diametrul de 15-20 cm). Nu se pune pe plagi si rani deschise. 

     In cazul in care se folosesc creme, lotiuni, geluri pentru aplicatii tegumentare (externe) se adauga in acestea 3 pulverizari/picaturi din Homeosistemic pentru fiecare 10ml din volumul lor.(atat in cele cu destinatie estetica pentru riduri, vergeturi, cicatrici, cheloizi, cosuri, pete, etc., cat si in cele destinate circulatiei sanguine si limfatice sau osteoarticulare si musculare)  

     Pentru afectiunile urechilor, de 3 pana la 9 ori pe zi, se ating pavilioanele urechilor pe ambele fete si zona tegumentara din spatele acestora pe o latime de 1-3 cm cu Homeosistemic. Nu se pune in urechi.

     Pentru afectiunile cavitatii bucale se mentin in gura si se clateste cateva secunde inainte de inghitire produsele Homeogenezis administrate oral.

     Pentru afectiunile ochilor se pune o pulverizare/picatura din Homeosistemic pe o discheta de bumbac si se atinge partea exterioara a pleoapei in centrul acesteia fara a se atinge marginea ei de 2-3 ori pe zi, in paralel cu administrarea principala orala. Nu se pune in ochi.

     Pentru problemele scalpului si ale parului (matreata, grasime excesiva, cadere, fragilitate, etc.), in paralel cu administrarea orala, se pune Homeosistemic in sampoanele, gelurile si/sau lotiunile utilizate astfel: cate 3 pulverizari/picaturi pentru fiecare 100 ml din volumul acestora si se agita inainte de fiecare utilizare.

     In afectiunile genitale externe feminine sau masculine, in paralel cu administrarea orala, de minim 2-3 ori pe zi se atinge si se intinde pe zona de interes 1 - 2 picaturi/pulverizari din Homeosistemic, Homeofeminin sau Homeomasculin. 

     In paralel cu administrarea principala orala sau in cele 5 zone, produsele Homeogenezis pot fi utilizate si prin atingere in zonele reflexogene, zonele de metamerie si punctele de presopunctura (in toate aceste cazuri este suficienta atingerea in strat foarte subtire aproape insesizabil, fara masare, presiune si/sau rotire). Daca se folosesc mai multe suplimente Homeogenezis, acestea se aplica una dupa alta la un interval de 10-15 secunde, nu se aplica simultan.

Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare. Nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu inlocuiesc consultatia, medicatia si tratamentele medicale, ele sunt complementare acestora. Intotdeauna pentru probleme de sanatate este recomandat sa consultati medicul.

Produsele sunt realizate in laboratorul Homeogenezis al SC Imprint Invent NLS SRL, str. dr. Gheorghe Petrescu, nr. 10, Ploiesti, Prahova, Romania, tel. 0344140 064, 0729035108, email: homeogenezis@gmail.com, site:www.homeogenezis.com.