Transport si retururi

Homeogenezis remedii naturale cu efecte rapide (homeogenezis.com) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Curier rapid GLS Romania. Livrare in 1-2 zile - Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de peste 300 lei, în caz contrar costul de transport este de 20 lei.
  • EXCEPTIE - Produsele din gama Sucuri BIO nu fac parte din campania de livrare gratuita, iar pretul acestuia este in functie de greutatea produselor dupa cum urmeaza:
 sub 1 kg 20 RON
1 - 2 kg 25 RON

2 - 3 kg

30 RON
3 - 4 kg 35 RON
4 - 5 kg 40 RON
5 - 6 kg 45 RON
6 - 7 kg 50 RON
7 - 8 kg 55 RON
8 - 9 kg 60 RON
peste 9 kg 65 RON
  • GLS curier - Europa 1: Danemarca, Franta, Irlanda, San Marino, Vatican, Monaco, Portugalia, Spania, Polonia, Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg, Liechtenstein, Austria, Italia. Croatia, Ungaria, Cehia, Slovenia, Slovacia, Bulgaria. Livrare in 3-7 zile, costul de transport fiind de 80 lei.
  • GLS curier Europa 5: Grecia, Andora, Gibraltar, Suedia,Finlanda , Malta, Cipru, Estonia, Lituania, Latvia. Livrare in 6-9 zile, costul de transport fiind de 216 lei.

Conform legislatiei CE, clientul poate solicita restituirea contravalorii produselor comandate in termen de 15 zile de la primirea acestora, fara sa motiveze cererea.

Daca doriti sa renuntati la cumpararea produselor si serviciilor si implicit sa primiti banii inapoi, puteti sa aplicati pentru procedura de retur in maxim 15 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000. Termenul de 15 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii lor de către client. Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 15 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.