0729035108 - 0799942683 - 0344140064  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Precizari, informari, descrieri

Toate produsele si asocierile de produse prezentate pe site pentru tratamente complementare au rezultate, dar aceasta nu inseamna ca toti ce-i care le folosesc ajung la rezultatul dorit in acelasi interval de timp si la acelasi nivel de echilibrare. Pentru un tratament complementar personalizat va stam la dispozitie cu recomandari medicale. (pentru acestea dati click aici) 

Daca aveti mai multe afectiuni, evitati sa comandati seturile pentru fiecare in parte deoarece aceste asocieri de cele mai multe ori contin si produse Homeogenezis de acelasi fel. Analizati componenta fiecarui set si fie alegeti unul la care adaugati in comanda produsele care difera in celelalte seturi, fie comandati produsele independent, fie solicitati telefonic sau prin email sprijinul operatorilor site-ului.

Pentru modul de administrare al produselor Homeogenezis va rugam sa cititi ghidul de utilizare. (pentru acesta dati click aici)

Pentru informatii despre istoricul si descrierea produselor, despre tehnologiile si dispozitivele prin care sunt realizate va rugam sa accesati pagina de informatii utile. (pentru aceasta dati click aici)

In categoria RANDURI SI GANDURI se regasesc descrieri de afectiuni care de obicei sunt dificil de diagnosticat si tratat prin abordare medicala alopata si informatii generale sau contextuale despre HOMEOGENEZICA.